Samo je 1 ostao

Fabrizia; jednodijelni push-up badić, plava - Aquarilla

Posebna cijena 371,64 Kn Normalna cijena 409,64 Kn

Moderan, podstavljen push-up jednodijelni badić sa uzorkom papige na prednjem dijelu.

Moderan, podstavljen, visokokvalitetan jednodijelni badić Fabriza sa uzorkom papige na prednjem dijelu. Grudnjak ima lijepo oblikovane srednje podstavljene košarice (pjena se ne može izvaditi). Prednja strana badića je veoma atraktivna, idealan model za prekrivanje trbuha. Na leđima je badić otvoren u obliku slova U.  Jako lijep badić za sve generacije.

Kupaći kostimi su napravljeni iz vrhunskih talijanskih materijala Carvico. Nude potpuno UV zaštitu, otporne su na klor i drže svoj oblik. Proizvedene so u EU.

Ukoliko trebate savjet kod izbora kupaćih kostima savjetujemo vam, da nas kontaktirate na kontakte na donjem dijelu webshopa.

Materijal: 80% poliamid, 20% elastin.

Aquarilla je priznati evropski brend specijaliziran za proizvodnju kopaćih kostima vrhunske kvalitete. Osnovana je 1995 godine i svake godine predstavljaju novu kolekciju proizvedeno po posljednjim modnim trendovima i klasične modele. Proizvodi napravljeni su iz najboljih materijala, vrhunsko su izrađeni i imaju moderne boje u skladu sa trendovima.

Preporuke proizvođača: Nakon svake uporabe isprati čistom vodom i osušiti. Ne držati mokre ili vlažne badiće u plastičnoj vrećici ili drugoj zatvorenoj ambalaži. Prati ručno u hladnoj ili mlakoj vodi sa upotrebom blagih deterdženata, ne koristite sredstva za izbjeljivanje, ne peglati, ne rotirati u perilici, ne sušiti u sušilici rublja. Izbjegavajte kontakt sa hrapavim površinama, koje mogu oštetiti proizvod. Garancija na proizvod ne priznaje se ako se preporuke ne poštuju.

To Top