Samo je 1 ostao

Kefalonia; dvodijelni push-up badić, plava - Aquarilla

Posebna cijena 227,24 Kn Normalna cijena 318,44 Kn

Moderni, push-up podstavljeni badić u plavoj boji i šarenoj kombinaciji.

Moderni, visokokvalitetni podstavljeni kupaći kostim Kefalonia u šarenoj kombinaciji. Grudnjak je podstavljen, naramenice se mogu skinuti i na leđima se kopča sa metalnom spojkom. Podignu grudi i napravi njih još bujnije. Košarice su podstavljene. Gaćice su klasične i vežu se na bokovima pa možete tako regulirati veličinu. Idealne za sve žene koje želite biti obučene po zadnjim modnim trendovima.

Kupaći kostimi su napravljeni iz vrhunskih talijanskih materijala Carvico. Nude potpuno UV zaštitu, otporne su na klor i drže svoj oblik. Proizvedene so u EU.

Ukoliko trebate savjet kod izbora kupaćih kostima savjetujemo vam, da nas kontaktirate na kontakte na donjem dijelu webshopa.

Materijal: 80% poliamid, 20% elastin.

Aquarilla je priznati evropski brend specijaliziran za proizvodnju kopaćih kostima vrhunske kvalitete. Osnovana je 1995 godine i svake godine predstavljaju novu kolekciju proizvedeno po posljednjim modnim trendovima i klasične modele. Proizvodi napravljeni su iz najboljih materijala, vrhunsko su izrađeni i imaju moderne boje u skladu sa trendovima.

Preporuke proizvođača: Nakon svake uporabe isprati čistom vodom i osušiti. Ne držati mokre ili vlažne badiće u plastičnoj vrećici ili drugoj zatvorenoj ambalaži. Prati ručno u hladnoj ili mlakoj vodi sa upotrebom blagih deterdženata, ne koristite sredstva za izbjeljivanje, ne peglati, ne rotirati u perilici, ne sušiti u sušilici rublja. Izbjegavajte kontakt sa hrapavim površinama, koje mogu oštetiti proizvod. Garancija na proizvod ne priznaje se ako se preporuke ne poštuju.

To Top