Samo je 1 ostao

Arabella; dvodijelni badić, jeans plava - Aquarilla

303,24 Kn

Moderni, visokokvalitetni podstavljeni kupaći kostim izgledu jeansa i plavoj boji.

Moderni, visokokvalitetni podstavljeni kupaći kostim Arabella izgledu jeansa i plavoj boji. Grudnjak je podstavljen i na leđima se kopća sa metalnom spojkom. Podignu grudi i napravi njih još bujnije. Košarice su podstavljene, naramenice se mogu skinuti. Gaćice su bokserice u jeans izgledu.  Idealne za sve koje želite biti ove godine u trendu.

Primjere su za veće grudi.

Kupaći kostimi su napravljeni iz vrhunskih talijanskih materijala Carvico. Nude potpuno UV zaštitu, otporne su na klor i drže svoj oblik. Proizvedene so u EU.

Ukoliko trebate savjet kod izbora kupaćih kostima savjetujemo vam, da nas kontaktirate na kontakte na donjem dijelu webshopa.

Materijal: 80% poliamid, 20% elastin.

Aquarilla je priznati evropski brend specijaliziran za proizvodnju kopaćih kostima vrhunske kvalitete. Osnovana je 1995 godine i svake godine predstavljaju novu kolekciju proizvedeno po posljednjim modnim trendovima i klasične modele. Proizvodi napravljeni su iz najboljih materijala, vrhunsko su izrađeni i imaju moderne boje u skladu sa trendovima.

Preporuke proizvođača: Nakon svake uporabe isprati čistom vodom i osušiti. Ne držati mokre ili vlažne badiće u plastičnoj vrećici ili drugoj zatvorenoj ambalaži. Prati ručno u hladnoj ili mlakoj vodi sa upotrebom blagih deterdženata, ne koristite sredstva za izbjeljivanje, ne peglati, ne rotirati u perilici, ne sušiti u sušilici rublja. Izbjegavajte kontakt sa hrapavim površinama, koje mogu oštetiti proizvod. Garancija na proizvod ne priznaje se ako se preporuke ne poštuju.

To Top