Antella; jednodijelni push-up badić, plava - Aquarilla

Posebna cijena 379,24 Kn Normalna cijena 424,84 Kn

Moderni push-up podstavljeni jednodijelni badić u plavoj boji sa bijelim točkicama.

Moderni, visokokvalitetni podstavljeni jednodijelni kupaći kostim Antella u mornarsko plavoj boji sa bijelim točkicama na prednjem dijelu. Grudnjak ima lijepo oblikovane malo manje podstavljene košarice (pjena se ne može izvaditi). Prednja strana badića oko trbuha ima push up učinak, zato su na tom dijelu malo naborane. Idealan model za prekrivanje trbuha. Na leđima je badić otvoren iznad lopaticama. Jako lijep badić za sve generacije.

Kupaći kostimi su napravljeni iz vrhunskih talijanskih materijala Carvico. Nude potpuno UV zaštitu, otporne su na klor i drže svoj oblik. Proizvedene so u EU.

Ukoliko trebate savjet kod izbora kupaćih kostima savjetujemo vam, da nas kontaktirate na kontakte na donjem dijelu webshopa.

Materijal: 80% poliamid, 20% elastin.

Aquarilla je priznati evropski brend specijaliziran za proizvodnju kopaćih kostima vrhunske kvalitete. Osnovana je 1995 godine i svake godine predstavljaju novu kolekciju proizvedeno po posljednjim modnim trendovima i klasične modele. Proizvodi napravljeni su iz najboljih materijala, vrhunsko su izrađeni i imaju moderne boje u skladu sa trendovima.

Preporuke proizvođača: Nakon svake uporabe isprati čistom vodom i osušiti. Ne držati mokre ili vlažne badiće u plastičnoj vrećici ili drugoj zatvorenoj ambalaži. Prati ručno u hladnoj ili mlakoj vodi sa upotrebom blagih deterdženata, ne koristite sredstva za izbjeljivanje, ne peglati, ne rotirati u perilici, ne sušiti u sušilici rublja. Izbjegavajte kontakt sa hrapavim površinama, koje mogu oštetiti proizvod. Garancija na proizvod ne priznaje se ako se preporuke ne poštuju.

To Top